ZZP website laten ontwikkelen omgeving Amsterdam

Het maakt niet uit in welk vakgebied u werkzaam bent; zonder website komt u tegenwoordig niet ver! Uw website is van essentieel belang om mensen op de hoogte te stellen van het bestaan van uw onderneming en hen informeren over uw producten en/of diensten. En uiteindelijk om hun vertrouwen te winnen en hen te overtuigen de volgende stap te zetten. Op deze pagina vertellen we u waar u op moet letten bij het laten ontwikkelen van een ZZP website in de omgeving Amsterdam. 

Aandachtspunten ontwikkeling ZZP website

Misschien heeft u al een aardig beeld van hoe u wilt dat uw ZZP website er straks uit komt te zien. Toch is het belangrijk om de tijd te nemen om al uw wensen en behoeften goed op een rijtje te zetten, zodat u straks goed voorbereid bent als u bij uw web developer langsgaat. Het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van een ZZP website is iets dat door veel mensen onderschat wordt. Er komt namelijk heel wat bij kijken:

 • Design
  Heeft u al een logo en een huisstijl? Dan kan dit als basis voor het websitedesign dienen. Heeft u dit nog niet, dan moet hier eerst aan gewerkt worden. Het design is namelijk zeer bepalend voor de uitstraling van uw onderneming!
 • Beheer
  Het is wel zo prettig als u zelf aanpassingen of updates kunt doorvoeren, zonder dat u hiervoor steeds een web developer in moet schakelen. Een ZZP website met een content management systeem (CMS) is dan ideaal. 
 • Content
  Natuurlijk moet er ook content worden geschreven voor uw website. Het is zeker aan te raden om dit over te laten aan een gespecialiseerde tekstschrijver, of in elk geval een proofreader in te schakelen die foutjes uit uw teksten kan halen en/of ze beter leesbaar kan maken.  
 • Vindbaarheid
  U heeft niets aan een mooie ZZP website als u niet gevonden kunt worden. Er moet dus voor gezorgd worden dat uw website door Google geïndexeerd wordt, en dat hij (liefst zo hoog mogelijk) in de zoekresultaten wordt weergegeven wanneer mensen zoeken op termen die relevant zijn voor uw onderneming. Dit noemen we zoekmachine optimalisatie (SEO).
 • Veiligheid
  Een slecht beveiligde website brengt veel risico’s met zich mee. Als u gehackt wordt kunnen uw bezoekers bijvoorbeeld worden doorgestuurd naar malafide websites. Dat kan uw reputatie ernstig beschadigen! Let er dus op dat u bij de ontwikkeling van uw ZZP website omgeving Amsterdam werk wordt gemaakt van de beveiliging van de website. 

Een ZZP website omgeving Amsterdam laten ontwikkelen?

Wilt u graag een professionele ZZP website in de omgeving Amsterdam laten ontwikkelen, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer 020-3080108 of een mailtje sturen naar info@80si.com. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in zowel het ontwerpen, ontwikkelen en het beheren, hosten en onderhouden van ZZP websites en kunnen u tevens van een deskundig advies voorzien. Via de link rechtsboven op de pagina kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's