ZZP website laten bouwen in Haarlem en omgeving

U bent ZZP’er? Dan heeft u natuurlijk wel een goede website nodig! Niet alleen om te zorgen dat mensen van uw bestaan afweten, maar ook om hen informatie te verschaffen over uw onderneming en uw producten en/of diensten. En natuurlijk om te zorgen dat men eenvoudig met u in contact kan komen. Voor een ZZP website Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres. 

Uw wensen en behoeften

Het ontwikkelen van een ZZP website is iets dat de nodige planning en voorbereiding vergt. Om een optimaal resultaat te kunnen waarborgen, is het zaak dat we eerst uw wensen en behoeften op een rijtje krijgen. Wat wilt u precies bereiken met uw website? Wat voor informatie wilt u er allemaal op hebben? Heeft u uw doelgroep al gedefinieerd? Heeft u specifieke functionaliteit nodig? Heeft u al een huisstijl of moet deze nog ontworpen worden? Wilt u straks zelf uw website kunnen updaten of gaat u dit uitbesteden? Dit zijn allemaal zaken om alvast goed over na te denken. 

Uw website vindbaar maken

Goed, straks heeft u een mooie ZZP website. Maar dan bent u er nog niet. U heeft namelijk vrij weinig aan uw website als deze niet vindbaar is op het World Wide Web! Uw ZZP website Haarlem aanmelden bij Google is al een goed begin, maar er moet nog veel meer gebeuren. We moeten namelijk zorgen dat uw website door Google geïndexeerd wordt, en dat hij hoog in de zoekresultaten wordt weergegeven wanneer mensen zoeken op termen die relevant zijn voor uw onderneming. Dit noemen we zoekmachine optimalisatie (SEO). 

Waarom uw ZZP website door ons laten ontwikkelen?

Als dé web developers van Amsterdam en Haarlem onderscheiden wij ons op een breed scala aan punten. Laat u uw ZZP website Haarlem door ons ontwikkelen, dan profiteert u van vele voordelen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Een ZZP website Haarlem op maat; bij ons geen One Size Fits All oplossingen!
  • Een content management systeem waarmee u zelf uw website kunt updaten
  • Ervaren web developers die altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen
  • Een uitstekende ondersteuning, ook na het opleveren van de website
  • Eén adres voor ontwerp, ontwikkeling, content, SEO, beheer, onderhoud en hosting  

Een ZZP website Haarlem laten bouwen?

Wilt u ook graag een professionele ZZP website Haarlem laten ontwikkelen? Neemt u dan gerust contact met ons op! U kunt ons bellen op telefoonnummer 020-3080108 of een mailtje sturen naar info@80si.com. Wij kunnen u van dienst zijn bij zowel het ontwerpen en ontwikkelen als het beheren en onderhouden van uw ZZP website. Daarnaast kunnen wij ook uw hosting verzorgen. Via de link rechtsboven op de pagina kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's