ZZP website laten ontwikkelen

Ongeacht in welke branche u werkzaam bent, u kunt als ZZP’er tegenwoordig niet meer zonder website. Want zolang potentiële klanten nog geen contact met u hebben gehad, is het uw website die hun vertrouwen moet wekken en hen moet overtuigen om de volgende stap te zetten. 

Veel ZZP’ers zijn op zoek naar een aantrekkelijk uitziende, simpele website. Op deze pagina vertellen wij u wat meer over de mogelijkheden om een ZZP website te laten ontwikkelen. 

ZZP website vereisten

Een ZZP website moet er aantrekkelijk uitzien, relevante informatie bieden, professionaliteit en betrouwbaarheid uitstralen, gebruiksvriendelijk zijn en een herkenbare huisstijl hebben. Maar misschien nog wel belangrijker is de vindbaarheid van uw website. Tenslotte is een mooie website vrijwel nutteloos als hij niet gevonden kan worden! Zoekmachines spelen hier een cruciale rol in. Gelukkig beschikken wij bij 80’s Interactive ook over een ruime kennis en ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie. 

De mogelijkheden voor uw ZZP website

Wellicht heeft u al nagedacht over welke pagina’s en functies u allemaal op uw website wilt hebben. Een homepagina, een pagina over u of uw onderneming, een overzicht van uw diensten en/of producten en een contactpagina zijn onmisbaar op uw ZZP website. Als we even een contactpagina als voorbeeld nemen: dit kan natuurlijk heel simpel zijn, met alleen uw e-mail, adres en telefoonnummer, maar om ervoor te zorgen dat uw bezoekers makkelijker contact met u kunnen opnemen, is het een goed idee om een contactformulier te plaatsen. Heeft uw onderneming een fysieke vestiging of bezoekadres, dan kunt u hier een Google Maps kaart bij plaatsen. Maar het zou natuurlijk ook kunnen dat u graag een blog wilt integreren, of uw social media pagina’s. Of dat u uw portfolio wilt laten zien, het is allemaal mogelijk. 

ZZP website laten ontwikkelen

Het ontwikkelen van een professionele ZZP website die aan alle eerder genoemde vereisten voldoet vergt een behoorlijke hoeveelheid kennis en vaardigheden op het gebied van conceptontwikkeling, webdesign, content, informatie architectuur, usability, programmeren en zoekmachine optimalisatie. Het is dan ook zeker aan te raden om de ontwikkeling van uw ZZP website aan een specialist uit te besteden. Laat 80’s Interactive uw ZZP website ontwikkelen en u bent verzekerd van een eindproduct dat in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet. We werken altijd met een CMS, zodat u zelf eenvoudig de inhoud van uw ZZP website aan kunt passen.

Wat 80’s Interactive voor u kan betekenen

We beschikken bij 80’s Interactive over een team van ervaren web ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in alle aspecten van websites ontwikkelen. Wilt u graag meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden van een ZZP website, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's