ZZP website met een CMS

U bent ZZP’er en u heeft behoefte aan een (nieuwe) website? En u wilt deze website graag zelf kunnen beheren en aanpassen? Bij 80’s Interactive bent u aan het juiste adres. 

ZZP website in eigen beheer

Zodra uw website eenmaal online staat, zult u er op een gegeven moment ongetwijfeld bepaalde zaken aan willen veranderen. Hierbij kunt u denken aan het aanpassen van webteksten, het toevoegen van nieuwe diensten of producten of het wijzigen van contactgegevens of openingstijden. Het is dan wel zo prettig als u dit gewoon zelf kunt doen. Dan biedt een ZZP website met een CMS uitkomst.

Wat is een CMS?

CMS is de afkorting voor Content Management Systeem. Dit kunt u zien als een systeem dat als het ware achter uw website ‘hangt.’ Een CMS maakt het u mogelijk om zelfstandig webteksten te wijzigen, nieuwe pagina’s toe te voegen en afbeeldingen te plaatsen, zonder dat u hiervoor de hulp van een web developer of kennis van HTML of programmeertalen nodig heeft. Wanneer u op het Content Management Systeem inlogt, krijgt u een interface te zien waarin een online tekstverwerker is geïntegreerd. Dit noemen we een “WYSIWYG editor,” oftewel een What You See Is What You Get tekstverwerker. Heeft u wel eens met Word of een soortgelijke tekstverwerker gewerkt, dan kunt u hier ook prima mee overweg. 

De voordelen van een ZZP website met een CMS

Het belangrijkste voordeel ligt voor de hand: een CMS maakt het uitermate simpel om zelf uw content aan te passen en uw website te beheren. Dit kunt u doen wanneer het u uitkomt, en u hoeft niet voor elke kleine wijziging contact op te nemen met uw web developer. Maar er zitten nog meer voordelen aan een ZZP website met een CMS; door dat de techniek en de layout van de inhoud zijn gescheiden, kunt u met uw content aan de slag zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u per ongeluk iets ‘kapot’ maakt. De kans op fouten of problemen zoals een website die het ‘ineens niet meer doet’ wordt daardoor tot een minimum beperkt.

Wat wij voor u kan betekenen

80’s Interactive beschikt over een ruime kennis en ervaring op het gebied van web development en kan voor u een complete website met content management systeem bouwen. Wilt u graag meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden van een ZZP website met een CMS, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's