TYPO3 bedrijfswebsite

TYPO3 Website laten ontwikkelen

Een bedrijfswebsite geeft uw klant en bezoeker inzicht in uw bedrijf en er wordt vertrouwen mee gewekt. Zo kunt u uw bedrijf voorstellen op uw bedrijfswebsite en kunt u uw klant inlichten over alle producten of diensten die uw bedrijf te bieden heeft. Ook maakt u uw bedrijf op deze manier online vindbaar en begint u met het creëren van een online identiteit.

lees meer

Wereldbol

Dankzij mijn bedrijfswebsite vinden klanten mijn bedrijf beter

"Dankzij mijn bedrijfswebsite is mijn bedrijf beter vindbaar op internet en weten klanten beter wat ze van ons kunnen verwachten. Daarnaast levert het ons merkbaar meer klandizie op."Bedrijfswebsite hosting

Om alle websites die 80s Interactive bouwt aan al onze hoge eisen te laten voldoen, hosten we deze websites op onze eigen servers. Deze servers zijn volledig geoptimaliseerd voor onze systemen, waardoor de website zo soepel mogelijk draait.

Snelheidsoptimalisatie

Het snel laden van uw bedrijfswebsite is voor ons een belangrijk doel. Mensen hebben immers geen tijd om minuten te wachten tot de website eindelijk in beeld is. Om de snelste laadtijden te realiseren hebben we onze servers hier speciaal voor ingericht.

Extension development

Heeft u hele specifieke wensen voor uw bedrijfswebsite, of wilt u een functie die nog niet ontwikkeld is, dan kan 80s Interactive deze functionaliteit ontwikkelen in de vorm van een extensie, waardoor uw website volledig aansluit bij uw wensen.