TYPO3, de basis voor een stabiele website

Websites voor het MKB of voor u als ZZP-er, de programmeurs van 80s Interactive bouwen graag uw bedrijfswebsite. 

Wanneer u uw bedrijfswebsite laat bouwen met als basis TYPO3 kunt u zonder technische kennis aan de slag met uw website en bent u verzekerd van een stevige fundering.

Productbox TYPO3

1

Ontwerp

Wanneer we een bedrijfswebsite gaan bouwen, starten we altijd eerst bij de ontwerpfase. In deze fase wordt bepaald hoe de website eruit zal gaan zien en hoe de werking van de website zal zijn.

2

Integratie

Na de ontwerpfase wordt het ontwerp geïntegreerd en wordt het gekoppeld aan het Content Management Systeem (CMS) TYPO3. Tijdens deze fase komt de website echt tot leven en kunnen we gaan testen en aan de slag met het vullen met content.

3

Extensies

Heeft u specifieke wensen waar uw website aan moet voldoen? Dat is allemaal mogelijk dankzij het gebruik van extensies in TYPO3. Zo kunnen de programmeurs van 80s Interactive eigenlijk alles wel bouwen waar u van droomt.

TYPO als basis voor uw website

TYPO3 als stevige basis

TYPO3 is een open source platform waarmee u als ondernemer de mogelijkheid heeft om zonder technische kennis uw eigen website te beheren.

TYPO3 is een enterprise Content Management Systeem (CMS). Het is zeer gebruiksvriendelijke software en hierdoor voor iedereen geschikt als beheerpaneel van uw website. Dankzij het aanbod aan extensies en de mogelijkheid om extensies door de programmeurs van 80s Interactive te laten ontwikkelen, kunnen we uw website precies aan uw wensen laten voldoen.

Een veilige bedrijfswebsite die u zelf kunt beheren

Dankzij het TYPO3 CMS kunt u eenvoudig zelf uw website beheren.

TYPO3 is een gratis open source Content Management Systeem (CMS), dat gebruikt wordt voor het ontwikkelen van websites, intranetten en (mobiele) applicaties. Websites die met TYPO3 zijn ontwikkeld kunnen vanaf iedere computer met een internetverbinding beheerd worden; het enige wat u nodig heeft is een webbrowser.

TYPO3 productbox
Professioneel TYPO3 ontwerp

Professioneel ontwerp

Het concept voor uw TYPO3 website wordt door onze webdesigners vertaald naar een ontwerp. Uiteraard zorgen we ervoor dat dit perfect aansluit op uw huisstijl en de identiteit van uw onderneming. Mocht u nog geen huisstijl hebben, of is uw huidige huisstijl aan een opfrisser toe, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Stabiele TYPO3 Hosting

Stabiele hosting

Om alle websites die 80s Interactive bouwt aan al onze hoge eisen te laten voldoen, hosten we deze websites op onze eigen servers. Deze servers zijn volledig geoptimaliseerd voor onze systemen, waardoor de website zo soepel mogelijk draait. Daarnaast zijn deze servers voorzien van de meest recente updates, zodat de beveiliging van de server en website altijd up-to-date is.

Snelheid optimalisatie TYPO3

Snelheid optimalisatie

Het snel laden van uw bedrijfswebsite is voor ons een belangrijk doel. Mensen hebben immers geen tijd om minuten te wachten tot de website eindelijk in beeld is. Om de snelste laadtijden te realiseren hebben we onze servers hier speciaal voor ingericht.

Social Media integratie TYPO3

Social media

Verspreid u veel nieuws via uw website, dan is het handig als uw bezoeker dit nieuws ook direct met een klik kan delen. Dit kan middels social media koppelingen met uw website.

Responsive TYPO3 design

Responsive design

De ontwerpen of designs moeten vandaag de dag responsive zijn. Dit betekent namelijk dat uw website niet alleen mooi wordt weergegeven op een computer, maar ook op mobiele apparaten en tablets.

TYPO3 blog integratie

Blog integratie

Het beheren van een TYPO3 website is erg gemakkelijk. Het Content Management Systeem heeft een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf nieuwe artikelen toevoegen of content wijzigen, zonder dat u technische kennis nodig heeft.

TYPO3 Bedrijfswebsite

TYPO3 is zeer geschikt als basis voor uw bedrijfswebsite. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden en opties tot maatwerk kunnen we uw website aan al uw wensen laten voldoen en wordt de website volledig naar uw huisstijl gebouwd. 80s Interactive heeft reeds TYPO3 bedrijfswebsites gemaakt voor klanten in onder andere Amsterdam, Zaandam, Haarlem en Hoofddorp, maar we zijn actief in heel Nederland.

Functionaliteit TYPO3

TYPO3 biedt u een ongekende vrijheid en flexibiliteit. De standaard functionaliteit van uw TYPO3 website kan worden uitgebreid met behulp van plugins. Dit worden ook wel extensies genoemd, en ze vormen de fundamentele basis van TYPO3. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw nieuwsbrief inschrijvingen direct door te sturen naar uw MailChimp account, of om een TYPO3 Multisite te ontwikkelen.

Critical CSS en Renderblock

Critical CSS zorgt ervoor dat de aflevering van CSS bestanden worden geoptimaliseerd zodat de browser de pagina sneller kan renderen. Critical CSS is eem onderdeel van snelheidsoptimalisatie. De laadtijd van uw website is namelijk van grote invloed op de gebruiksvriendelijkheid, uw positie in Google en uw bounce ratio. Er zijn heel veel methodes om uw webpagina’s sneller te maken. Eén van de methodes van snelheid optimalisatie is het verwijderen van render blocking.

TYPO3, Open Source software

TYPO3 werd uitgebracht in 1998, maar wordt nog steeds actief doorontwikkeld en is Open Source Software. Er zit een grote community achter TYPO3, bestaande uit mensen die samenwerken, elkaar helpen en van elkaar leren. Deze mensen leveren allemaal een bijdrage aan het verbeteren van het systeem.

ZZP website op TYPO3

U bent ZZP-er en toe aan een zakelijke website? Dan is TYPO3 bij uitstek geschikt als basis voor uw nieuwe website. Dankzij het CMS (Content Management Systeem) kunt u eenvoudig zelf uw website beheren. Geen complete website nodig? Ook een landingspagina is uitstekend op TYPO3 te bouwen!

Responsive TYPO3 website bouwen

Een responsive site is een site die er zowel op laptops als op tablets en smartphones goed uit ziet en gemakkelijk te gebruiken is. Tegenwoordig gebruikt meer dan 50% van de mensen namelijk een tablet of smartphone om te internetten. Zou u geen responsive website hebben, dan benadeelt u daarmee dus het grootste deel van uw bezoekers.

TYPO3 ervaringen van onze klanten

Elke website is anders. We laten onze klanten graag zelf aan het woord over wat onze Typo3 installatie voor hun organisatie heeft betekend.

Wij zijn jouw TYPO3 Website bouwer!

Wacht niet langer en neem contact met ons op. Wij zorgen dat je online succesvol wordt.

  • Professioneel ontworpen website of webshop zodat jouw bedrijf online opvalt.
  • Rebuuste fundering middels Magento of Typo3, zodat jouw website of webshop staat als een huis.
  • Passende ondersteuning na livegang, zodat we samen door kunnen bouwen aan jouw succes.

Step