Personen taggen in groepsgesprek op WhatsApp

De groepsgesprekken op WhatsApp kennen we natuurlijk allemaal wel, maar WhatsApp heeft in de laatste update een leuke nieuwe functie toegevoegd: mensen taggen! Je kunt vanaf deze update personen taggen door een '@'teken voor de naam te plaatsen. Het taggen van personen kan wel alleen met de personen die al in de groepschat zitten. Je kunt dus geen contacten taggen die nog niet in de groep zaten.

WhatsApp meldingen op stil?

De berichtjes stromen binnen groepen vaak binnen. Een reden voor velen om de meldingen van de groep op stil te zetten. Zo voorkom je dat je telefoon de hele tijd af gaat. Wordt je nu in een groep getagd, dan krijg je hier wel een melding van, ook al heb je de meldingen op stil gezet. Zo wordt het compleet negeren van het groepsgesprek toch een stukje lastiger.

Aantal deelnemers WhatsApp groepsgesprek naar 256

Voorheen kon je een groep met maximaal 100 personen maken, maar ook dit is gewijzigd. Je kunt nu WhatsApp groepen maken met 256 personen. Dat zal natuurlijk een drukte van jewelste worden, dus ook hierbij is het handig om de meldingen op stil te kunnen zetten.

WhatsApp gebruiken vanaf de computer

Wordt je zelf ook soms helemaal gek van de berichtjes die maar blijven binnenstromen? Dan is de WhatsApp Web versie wel wat voor jou! Je logt eenvoudig in door via WhatsApp de QR-code te scannen en kunt meteen aan de slag! Typt natuurlijk een stuk makkelijker en sneller en bovendien ligt je telefoon niet de hele dag te rinkelen.