Logo ontwerp Haarlem en omgeving

Een goed logo ontwerp is onderscheidend, relevant, praktisch, simpel en tijdloos. Maar dat klinkt makkelijker dan het is. Het ontwerpen van een logo wordt door veel ondernemers onderschat. En dat terwijl het de basis is voor uw uiteindelijke huisstijl. Gelukkig kunt u voor een professioneel logo ontwerp in Haarlem of omstreken altijd bij ons terecht!

Basisprincipes van een goed logo

Een goed logo is:

 • Simpel
  Hierbij hanteren we het K.I.S.S principe: Keep It Simple, Stupid. Simpele logo’s zijn makkelijker te herkennen, gedenkwaardiger en eenvoudiger toe te passen.
 • Herkenbaar
  Met uw logo moet u zich kunnen onderscheiden van uw concurrenten. Mensen uw logo in één oogopslag kunnen herkennen als het uwe. De link moet direct gelegd worden.
 • Tijdloos
  Een logo moet tijdloos zijn. Het moet niet alleen nu werken, maar ook over 20 jaar. Trends kunt u beter overlaten aan de mode-industrie. 
 • Veelzijdig
  Uw logo moet nog steeds effectief zijn als het in één kleur is gedrukt, op een enorm reclamebord wordt gebruikt, of in een piepkleine favicon. 
 • Onderscheidend
  Een logo dient puur ter identificatie: 94% van de 50 topmerken hebben een logo dat niet beschrijft wat het bedrijf doet. Maar het moet wel gepast en relevant zijn voor de achterliggende onderneming.

Logo ontwerp Haarlem uitbesteden

Het ontwerpen van een professioneel logo is iets dat u het beste kunt uitbesteden aan een ervaren ontwerper. Wij zijn u daarbij graag van dienst! We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarbij we uw wensen in kaart brengen, uw ideeën bekijken en bespreken hoe we de identiteit van uw product, merk of onderneming het beste kunnen overbrengen. Onze ontwerper maakt een aantal concepten, welke aan u gepresenteerd worden. Het concept van uw keuze wordt vervolgens gefinetuned tot een logo dat zowel voor drukwerk als online gebruik geschikt is.

Logo ontwerp Haarlem nodig?

Wanneer u een professioneel logo wilt laten ontwerpen, dan zit u goed bij ons. Wij beschikken over een team van ervaren ontwerpers die graag voor u een logo creëren dat in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet. Heeft u al een logo, maar bent u hier niet helemaal tevreden mee? Geen probleem - ook voor een redesign zijn wij u graag van dienst. Voor meer informatie over onze diensten kunt u ons bellen op nummer 020-3080108 of een mailtje sturen naar info@80si.com. Wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen, klik dan op de link rechtsboven op deze pagina!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's