Magento bouwer

De technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren hebben ervoor gezorgd dat in principe iedereen een eigen webwinkel kan beginnen, met een minimale investering. Er zijn veel verschillende platformen waar uw webwinkel op gebouwd kan worden. Uit onze ervaring is echter keer op keer gebleken dat Magento de beste resultaten oplevert. Dit speciaal voor webwinkels ontwikkelde platform biedt u de meeste flexibiliteit, stabiliteit en veiligheid. Op deze pagina vertellen we wat meer over wat Magento nu zo goed maakt, en wat wij als deskundig Magento bouwer voor u kunnen betekenen. 

Wat is Magento en wat maakt het zo goed?

Magento is een content management systeem (CMS) dat speciaal is ontwikkeld voor webshops. Magento is open source software, wat betekent dat u de broncode kunt inzien en aanpassen. Hierdoor heeft u de volledige controle over het ontwerp, de inhoud en de functionaliteit van uw webshop. 

Er zijn verschillende functies standaard ingebouwd, waaronder catalogus beheer. De standaard functies kunnen door middel van extensies worden uitgebreid. Magento kan ook eenvoudig aan verschillende betaalsystemen (zoals iDeal) worden gekoppeld.

In de backoffice worden de prestaties van uw Magento webshop bijgehouden. Zo heeft u altijd inzicht in de cijfers met betrekking tot conversie, voorraden, omzet en meer. Een groot voordeel van Magento is dat het een schaalbaar systeem is; dat maakt het geschikt voor zowel kleine als grote webshops, en zorgt dat het systeem met uw website mee kan groeien.

80’s Interactive, uw Magento bouwer

80’s Interactive is al jaren gespecialiseerd in Magento. Maar we doen meer dan alleen Magento webwinkels ontwikkelen; u kunt tevens het beheren van uw Magento webwinkel aan ons uitbesteden. Hierbij kunt u denken aan werkzaamheden zoals categorie- en productteksten schrijven, foto’s toevoegen en zoekmachine optimalisatie. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw Magento webwinkel. Daarbij horen taken zoals updates uitvoeren, uw website beveiligen en kleine wijzigingen doorvoeren. Echter zal geen enkele Magento webwinkel optimaal kunnen presteren zonder goede hosting. Daarom hebben wij voor Magento webwinkels een speciale hosting omgeving ingericht. Laat u uw webwinkel door ons hosten, dan profiteert u van een stabiele website en snelle laadtijden. Kortom: als het op Magento aankomt, bent u bij ons verzekerd van een totaaloplossing!

Magento bouwer nodig?

Wilt u graag meer weten over onze diensten op het gebied van Magento webwinkel ontwikkeling, beheer, onderhoud of hosting? Neemt u dan gerust contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. 

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's