Magento developer voor uw Magento webwinkel

Magento is één van de meest populaire eCommerce platformen die er zijn. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want dit content management systeem heeft vele voordelen ten opzichte van andere eCommerce oplossingen. Magento biedt u de mogelijkheid om een professionele webshop op te zetten, ongeacht wat u wilt verkopen. U heeft de flexibiliteit om uw platform aan te passen en uit te breiden en in te spelen op de veranderende kooppatronen van uw bezoekers. Op deze pagina informeren we u over de voordelen van het gebruiken van Magento en waarom het raadzaam is om een Magento developer in te schakelen voor de ontwikkeling van uw webshop. 

De voordelen van Magento

Magento is software die speciaal is ontwikkeld voor webwinkels. We hebben een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Open source systeem, dus volledig aan te passen aan uw wensen;
  • Middels extensies uit te breiden met eindeloos veel functies;
  • Ondersteuning voor meerdere talen en munteenheden;
  • Geschikt voor zowel kleine als grote webshops;
  • Flexibel en schaalbaar, dus uw webwinkel kan mee groeien met uw onderneming;
  • Eenvoudige koppeling aan externe systemen zoals iDeal en PayPal;
  • Uitstekend te beveiligen (o.a. door middel van SSL);
  • Geavanceerde statistieken met Magento Analytics.

Waarom een Magento developer inschakelen?

Magento biedt u vele voordelen, maar het ontwikkelen van een Magento webshop is niet iets voor een beginnende programmeur, laat staan voor iemand die nog nooit eerder een website heeft gebouwd. U kunt heel veel profijt halen uit een Magento webshop, maar dat betekent wel dat de ontwikkeling op de juiste manier moet worden aangepakt. De installatie van het systeem vergt de nodige kennis, het kost tijd om uit te vinden hoe het systeem nu precies in elkaar zit, en er moeten veel zaken geconfigureerd worden om de gewenste resultaten te behalen. Wie met Magento aan de slag gaat moet er rekening mee houden dat Magento zelf geen support biedt. Als u tijdens de ontwikkeling van uw site vast komt te zitten, kan het soms lastig zijn om antwoord op uw vragen te vinden. Het is dan ook zeker aan te raden om uw Magento webshop te laten bouwen door een gespecialiseerde Magento developer. Zo kunt u het moeilijke werk overlaten aan een professional, om vervolgens de vruchten te plukken van een webshop die in alle opzichten is zoals u hem wilt hebben.

Magento developer nodig?

Heeft u ook behoefte aan een Magento developer? Neem dan contact op met 80’s Interactive! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, beheren, onderhouden en hosten van Magento webshops en kunnen u van deskundig advies voorzien. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. 

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's