Dé Magento specialist in de omgeving van Haarlem

U wilt graag een professionele webwinkel laten bouwen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Als dé Magento specialist van Haarlem en omstreken willen we u graag laten kennismaken met de vele mogelijkheden die een Magento webwinkel u te bieden heeft. 

Wat is Magento precies?

Magento is een Content Management Systeem dat speciaal is ontwikkeld voor webwinkels. Het is in feite het systeem waar uw hele webwinkel op draait. Het maakt het voor webwinkel eigenaren heel makkelijk om zelf hun webshop te beheren, zonder dat zij hiervoor veel technische kennis nodig hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld zelfstandig uw inventaris beheren, nieuwe producten toevoegen en statistieken bekijken. 

Wat maakt Magento zo goed?

Ongeveer 25 procent van alle webshops draait op Magento. Het is dan ook één van de populairste eCommerce platformen. Niet zo vreemd, want Magento biedt u vele voordelen ten opzichte van alle Content Management Systemen. 

We hebben een aantal punten voor u op een rijtje gezet:

  • U heeft de volledige controle over het uiterlijk, de content en de functionaliteit van uw webwinkel
  • De standaard functies van uw webwinkel kunnen eenvoudig worden uitgebreid met behulp van extensies
  • Magento is zeer flexibel en 100% schaalbaar; uw webwinkel kan gewoon met uw onderneming meegroeien
  • Magento is geschikt voor zowel kleine als middelgrote en grote webwinkels
  • Uw webwinkel is eenvoudig te koppelen aan externe betaalsystemen zoals iDeal
  • U heeft 24/7 inzicht in verkoopcijfers, conversies, bestverkochte producten en meer

Waarom 80’s Interactive als Magento Haarlem partner?

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in Magento webwinkels, met name in de regio Haarlem en omstreken. We houden ons echter niet alleen bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van webwinkels; we kunnen tevens het beheer, het onderhoud en de hosting van uw Magento webwinkel uit handen nemen. Bovendien laten we u nooit zomaar aan uw lot over als uw webwinkel eenmaal online staat. We beschikken over een team van ervaren Magento specialisten die altijd voor u klaar staan en u alle ondersteuning bieden die u nodig heeft om een succesvolle webwinkel te runnen - ongeacht het soort of het aantal producten dat u verkoopt. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag wat we allemaal voor u kunnen betekenen. 

Meer weten over Magento Haarlem?

Wilt u ook een professionele webshop laten ontwikkelen? Kies dan voor dé Magento specialist van Haarlem en omstreken en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak! Bel naar 020-3080108 of stuur een mailtje naar info@80si.com.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's