Dé Magento specialist omgeving Hoofddorp

Als dé Magento specialist van Hoofddorp en omstreken houden wij ons al jaren bezig met het ontwerpen, ontwikkelen, beheren en onderhouden van professionele Magento webwinkels. Op deze pagina leggen we uit waarom wij zo graag met Magento werken, en wat de voordelen voor u zijn.

Waarom wij voor Magento kiezen

Er zijn natuurlijk nog meer eCommerce platformen. Dus waarom dan Magento? Wel, Magento biedt u veel voordelen: 

 • Een gebruiksvriendelijk content management systeem
  De intuïtieve interface biedt u de mogelijkheid om zelf dingen aan uw webwinkel aan te passen. Heeft u geen programmeerkennis? Geen probleem, want u kunt gewoon de WYSIWYG (What You See Is What You Get) functie inschakelen. Daarmee kunt u zonder technische kennis eenvoudige bewerkingen uitvoeren, zoals teksten invoeren en afbeeldingen uploaden.
 • Mobiel-vriendelijke configuratie
  Magento webwinkels zijn responsive, wat betekent dat ze niet alleen op desktop computers en laptops maar ook op smartphones en tablets goed functioneren. Dit is in lijn met de winkeltrend die zich steeds meer richting mobiel gebruik beweegt. 
 • Geavanceerde zoekmachine optimalisatie
  Magento is gebouwd volgens de SEO richtlijnen, waardoor uw producten beter gevonden kunnen worden in de zoekmachines. Daarbij is er volop ruimte voor custom SEO implementatie. 
 • Een krachtig systeem
  Het Magento platform kan tot wel 500,000 producten op één site ondersteunen, en meer dan 80,000 bestellingen per uur verwerken. Dat biedt u volop ruimte om te groeien. 
 • Simpele integratie van third party applicaties
  Magento kan eenvoudig worden gekoppeld aan talloze externe applicaties, waaronder Ebay, PayPal, Mailchimp, Google Shopping, QuickBooks en Google Analytics. 
 • Dynamische zoekfuncties
  Met de dynamische zoekfuncties en filter opties kunt u uw bezoekers een optimale gebruikerservaring bieden. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om zoeken met auto-suggesties te configureren.
 • Een enorme community
  Momenteel maken meer dan 235.000 webwinkels gebruik van Magento. Er zijn naar schatting meer dan 800.000 Magento ontwikkelaars, waardoor nieuwkomers verzekerd zijn van een goede support en volop netwerkmogelijkheden. 
 • Volop mogelijkheden om uit te breiden
  Magento is open source, en maakt gebruik van een uitgebreide bibliotheek van custom extensies die door de hierboven genoemde community zijn ontwikkeld. Dat betekent dat u extensies met andere Magento gebruikers kunt delen, en niet alles vanaf de grond af aan hoeft op te (laten) bouwen. 

Meer weten over Magento Hoofddorp?

Bent u op zoek naar een Magento specialist in Hoofddorp of omstreken? Wij zijn u graag van dienst! Via de link rechtsboven op de pagina kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u nog vragen of behoefte aan aanvullende informatie? Neemt u gerust contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 020-3080108 of een mailtje sturen naar info@80si.com.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's