Magento webwinkel, alles over Magento!

U wilt graag een webshop beginnen, of uw huidige webwinkel op de schop gooien? Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een Magento webwinkel en wat wij hierbij voor u kunnen betekenen.

Magento als basis voor uw webwinkel

Magento is een open source platform dat ondernemers de mogelijkheid biedt om een webwinkel op te zetten en te beheren. Het is momenteel één van de grootste eCommerce softwarepakketten die er zijn en wordt gebruikt door vele grote en bekende bedrijven over de hele wereld. Magento verstrekt een basisthema met een standaard layout en functionaliteiten, welke middels het toevoegen van PHP, HTML en CSS volledig naar uw wensen en behoeften aangepast kan worden. De ingebouwde basisfunctionaliteiten van een Magento webwinkel kunnen worden uitgebreid met behulp van Magento plugins. 

Content Management Systeem Magento

Het mooie van Magento is dat u, om een Magento webwinkel te kunnen beheren, geen kennis van programmeren nodig heeft. Er zit namelijk een heel mooi Content Management Systeem (CMS) achter uw Magento webwinkel. Dit Content Management Systeem is heel gebruiksvriendelijk en eenvoudig te leren. Daarnaast biedt het u de mogelijkheid om eenvoudig inzicht te verkrijgen in uw verkopen en de omzet, kunt u zelf eenvoudig productteksten en categorieteksten aanpassen of afbeeldingen bij uw producten wijzigen.  

Waarom een Magento webwinkel?

Magento biedt u talloze voordelen ten opzichte van alternatieve eCommerce platforms. We hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Magento is zeer geavanceerd en uitermate flexibel.
  • Magento is uitstekend geschikt voor zowel grote als kleine webshops. Bovendien is het systeem schaalbaar, waardoor uw webshop met uw onderneming mee kan groeien.
  • U bent verzekerd van een voortreffelijke consumentenervaring, zowel op desktop computers en laptops als op tablets en smartphones.
  • U kunt eenvoudig zelf uw producten beheren, zonder dat u hiervoor technische kennis nodig heeft.
  • De basisfunctionaliteiten kunnen worden uitgebreid door het installeren van plugins.
  • U kunt meerdere webwinkels vanaf één overzichtelijk admin panel beheren. 
  • Magento biedt u een ongekend aantal mogelijkheden op marketinggebied. 
  • Online adverteren met Magento is heel eenvoudig en voordelig.
  • Gebruikersdata wordt automatisch verzameld en biedt u de mogelijkheid om uw campagnes continu te verbeteren.

Wat wij voor u kunnen betekenen

80’s Interactive heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, bouwen, aanpassen en beheren van Magento webwinkels. Wij nemen het ontwikkelen van uw webshop graag uit handen. Uiteraard kunnen wij u ook van een deskundig advies voorzien over uw webwinkel. Wilt u meer weten over de voordelen van een Magento webwinkel, neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's