Magento 2 ontwikkelaar in Amsterdam

Magento is een populair eCommerce platform dat vele voordelen biedt ten opzichte van andere platformen. Magento biedt u de mogelijkheid om een professionele webwinkel op te zetten. Op deze pagina informeren we u over de voordelen van het gebruiken van Magento 2 en waarom het raadzaam is om een Magento 2 ontwikkelaar in Amsterdam in te schakelen.

Wat zijn de voordelen van Magento 2?

Magento is een platform dat speciaal ontwikkeld is voor het bouwen van webwinkels. Het platform wordt gekenmerkt door:

  • Een open source systeem, wat betekent dat uw webwinkel volledig aan uw wensen en behoeften kan worden aangepast.
  • Een uitgebreide collectie extensies waarmee uw webwinkel van extra functionaliteiten kan worden voorzien. 
  • Een uitstekende ondersteuning voor verschillende talen en munteenheden.
  • Een ongekende flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor uw webwinkel gewoon met uw onderneming kan meegroeien.
  • Een eenvoudige koppeling aan externe betaalsystemen, waaronder iDeal en PayPal.
  • Geavanceerde webwinkel statistieken die u optimaal inzicht bieden in uw bezoekers, demografische gegevens en conversie.
  • Een zeer goede beveiliging van zowel de webwinkel zelf als de gevoelige informatie die via de webwinkel wordt uitgewisseld.

Wat is het verschil tussen Magento 1 en Magento 2?

Magento 1 werd gelanceerd in maart 2008. Er draaien nog altijd flink wat webwinkels op Magento 1, maar het systeem is inmiddels behoorlijk verouderd. Daarom werd in november 2015 Magento 2 uitgerold. Magento 2 is geen upgrade, maar een compleet nieuw eCommerce platform dat op alle vlakken verbeterd is. Magento 2 biedt een sterk verbeterde performance, flexibiliteit en beveiliging, alsmede een groot aantal nieuwe functionaliteiten die bevorderlijk zijn voor uw conversies. Magento 2 biedt meer mogelijkheden dan Magento 1. Daarbij zal de ondersteuning voor Magento 1.9 binnen 3 jaar komen te vervallen. We raden dan ook zeker aan om uw webwinkel op Magento 2 te laten bouwen.

Waarom heb ik een Magento 2 ontwikkelaar nodig?

Magento is één van de meest populaire eCommerce platformen. Maar u moet weten dat het bouwen van een Magento 2 webwinkel geen kinderspel is. Zowel de installatie van het systeem als de ontwikkeling van de webwinkel zelf vergen de nodige kennis en ervaring. Het is dan ook zeker aan te raden om uw Magento 2 webshop te laten bouwen door een ervaren Magento 2 ontwikkelaar. Op die manier heeft u de ruimte om u te concentreren op waar u goed in bent, en kunt u straks profiteren van een professionele webwinkel die voldoet aan alle moderne standaarden. 

Ja, ik wil graag een Magento 2 ontwikkelaar Amsterdam inschakelen!

Als dé Magento 2 ontwikkelaar van Amsterdam en omstreken kunnen wij u van dienst zijn bij het ontwerpen, ontwikkelen, beheren, onderhouden en hosten van uw Magento webwinkel. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie, een deskundig advies of een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken door te bellen naar telefoonnummer 020-3080108 of een mailtje te sturen naar info@80si.com.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's