Responsive Magento website laten ontwikkelen

Een webshop moet over de technologie beschikken om automatisch te reageren op de voorkeuren van de gebruiker. Een responsive webshop heeft een flexibele layout, die zich automatisch aanpast aan het schermformaat en zo een optimale gebruikerservaring biedt. Op deze pagina vertellen we u wat meer over Magento en de voordelen van een responsive Magento website, en wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.

Wat is Magento?

Magento is software die speciaal is ontwikkeld voor het bouwen van webshops. Met dit content management systeem (CMS) heeft u alles dat u nodig heeft om een professionele webshop te beginnen. Magento verstrekt de basis van uw webshop: u krijgt een standaard layout en een breed scala aan functies, welke vervolgens geheel aan uw wensen en behoeften kunnen worden aangepast.

Responsive Magento webwinkel

Eén van de grote voordelen van Magento is dat dit systeem volledig responsive te maken is. U hoeft geen aparte websites te bouwen voor verschillende schermformaten, maar bouwt één responsive Magento website, die in staat is zich automatisch aan te passen aan het apparaat waarop de website bekeken wordt. Daardoor ziet uw webshop er op alle apparaten goed uit, en zijn al uw bezoekers verzekerd van een optimale gebruikerservaring.

Onze werkwijze

Wanneer u door ons een responsive Magento website wilt laten ontwikkelen, dan gaan we eerst met u aan tafel zitten om uw ideeën te bespreken en uw wensen en behoeften op papier te zetten. Wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn en kunnen u van een deskundig advies voorzien. Zodra we precies weten wat er moet gebeuren, stellen we een vrijblijvende offerte op. Gaat u akkoord, dan gaan we aan de slag met het ontwerp van uw webshop. Na uw goedkeuring wordt er begonnen met de daadwerkelijke bouw. Pas na een uitvoerige testfase wordt uw webshop live gezet. Wij kunnen ook de hosting van uw responsive Magento website verzorgen, evenals het beheer en het onderhoud. Uiteraard zorgen we ervoor dat u toegang krijgt tot het content management systeem, zodat u zelf ook wijzigingen kunt doorvoeren en nieuwe producten kunt plaatsen. En natuurlijk bieden we een uitstekende support; komt u ergens niet uit, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Wilt u een responsive Magento website laten ontwikkelen?

Neemt u dan contact met ons op! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, beheren, hosten en onderhouden van responsive Magento webwinkels. Vraag ons gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte. We zijn u graag van dienst!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's