Adverteren op Twitter

Adverteren op Twitter biedt u talloze mogelijkheden. Op deze pagina vertellen we wat meer over de voordelen van adverteren op Twitter, hoe dit in zijn werk gaat, en wat 80’s Interactive op dit gebied voor u kan betekenen. 

Waarom adverteren op Twitter?

Adverteren op Twitter is een slimme zet, en wel om meerdere redenen. Ten eerste heeft u met Twitter een groot bereik; momenteel maken zo’n 2,6 miljoen mensen in Nederland gebruik van Twitter.

Ten tweede biedt Twitter u de mogelijkheid om zeer gericht te adverteren. Zo kunt u uw advertentie campagne richten op een specifieke doelgroep, welke u kunt vaststellen op basis van locatie, leeftijd, geslacht, mobiele/desktop gebruiker, enzovoorts. U kunt zelfs richten op basis van koopgedrag en uitgavepatronen. Zo weet u zeker dat uw Twitter advertentie wordt gezien door de mensen die het meest geneigd zijn interesse in uw bedrijf te hebben. 

Een andere reden waarom adverteren op Twitter zo aantrekkelijk is zijn de analysetools waar u gebruik van kunt maken. Hiermee houdt u constant inzicht in het aantal weergaven, clicks, uw budget en de resultaten van uw Twitter advertentie. En dat biedt u weer de mogelijkheid om uw Twitter advertenties te optimaliseren en nog effectiever te adverteren. Verder wordt er op Twitter geen minimaal budget gehanteerd, waardoor u als u het goed aanpakt ook met een klein bedrag resultaten kunt behalen. 

Adverteren op Twitter, hoe werkt dat?

Wanneer u gaat adverteren op Twitter, is het zaak dat u eerst uw zakelijke doelstelling helder heeft. Wilt u uw Twitter advertentie gebruiken om meer webverkeer te genereren, om meer volgers op Twitter te krijgen of om ervoor te zorgen dat uw bedrijf meer naamsbekendheid krijgt? Op basis van uw zakelijke doelstelling kiest u voor een bijpassend campagnetype: een campagne voor websiteclicks of conversies, een volgerscampagne, een campagne voor tweetinteracties, een campagne voor app-installaties of app-interacties, een leadscampagne of een campagne voor videoweergaven. Vervolgens kunt u de targeting opties aanvinken, uw budget instellen en de daadwerkelijke Twitter advertentie plaatsen.

Adverteren op Twitter uitbesteden

Om ervoor te zorgen dat u niet te veel tijd kwijt bent aan het runnen van een advertentie campagne op Twitter, bieden wij u de mogelijkheid om dit aan ons uit te besteden. Naast het beheren van uw zakelijke Twitter account helpen we u graag bij het opzetten van een effectieve campagne, het analyseren van de resultaten en het bijstellen van uw marketingstrategie. Op die manier zorgen we dat uw advertentie budget optimaal wordt benut en u van de beste resultaten profiteert.

Meer weten over adverteren op Twitter?

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden van adverteren op Twitter, of wilt u graag het beheer van uw zakelijke Twitter account aan ons uitbesteden? Neemt u dan contact met ons op!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's