Versiebeheer voor het onderhoud van uw webshop of website

Versiebeheer is niet alleen enorm handig tijdens het ontwikkelen van een webwinkel of website, maar ook bij het uitvoeren van onderhoud. Door versiebeheer op de juiste manier in te zetten, wordt het makkelijker om met een team samen aan een project te werken. Geen gedoe meer over 'welke versie de laatste is', want dat staat vanaf nu allemaal netjes gedocumenteerd!

Lees meer

Met een team werken aan 1 project

Wie binnen een team werkt aan 1 project kent het vast, er ontstaan steeds meer versies van bestanden, maar wat is nu de laatste versie? Op een gegeven moment raakt het overzicht kwijt, maar gelukkig is er een oplossing voor dit probleem en hoef je nooit meer te zoeken naar de laatste versie van je bestand; Git. 

Lees meer

Git inzetten tijdens webontwikkeling

Webontwikkeling gebeurt doorgaans in teamverband. Waar in teams wordt gewerkt, ontstaan vaak meerdere versies van een en hetzelfde document of bestand. Maak met je team gebruik van GIT en zorg voor versiebeheer, zo weet iedereen waar de meest recente versie te vinden is.

Lees meer

Op zoek naar een GIT specialist?

Versiebeheer is erg praktisch wanneer het gaat om werken in teamverband. Om versiebeheer in te richten, is het van belang dat dit op de juiste manier wordt gedaan. Neem bij twijfel altijd een GIT specialist in de hand! Zij kunnen je helpen de processen te stroomlijnen voor een goede ontwikkelstraat.

Lees meer