Veilige ZZP website laten bouwen

Beschermd. Veilig. Dit zijn belangrijke woorden voor wie een ZZP website heeft. Maar hoeveel risico loopt u eigenlijk als ondernemer? En hoe kunt u de veiligheid van uw bezoekers waarborgen?

Het belang van een veilige ZZP website

Een veilige ZZP website is van essentieel belang voor elke ondernemer. Het gaat namelijk niet alleen om de veiligheid van uw website, maar ook om de veiligheid van uw bezoekers. Als mensen uw website bezoeken, willen ze zeker weten dat hun gegevens veilig zijn. Ze willen niet geconfronteerd worden met kwaadwillenden, malware of een virus dat hen naar onbetrouwbare websites doorstuurt. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw bezoekers hiertegen beschermd zijn.

Het maakt niet uit hoe mooi uw website is, of hoe waardevol uw content; als u geen veilige website heeft kan dit uw online reputatie in een oogwenk teniet doen. Het beste dat u kunt doen om uw bezoekers te beschermen, is uw website beschermen. 

Uw risico als ZZP website eigenaar

Veel website eigenaren zijn in de veronderstelling dat zij geen risico lopen. Want waarom zou iemand hun website willen hacken? U moet beseffen dat hacken geen kwestie is van iemand die bewust en handmatig interessante websites uitzoekt. Websites worden middels geautomatiseerde scripts aangevallen, en dat gebeurt in de meeste gevallen willekeurig. Daarbij neemt het aantal websites waarbij de veiligheid gecompromitteerd wordt sterk toe; onderzoek heeft uitgewezen dat in 2015 maar liefst 86% van alle websites ten minste één serieuze kwetsbaarheid bevatte, als het er niet meer waren. In hetzelfde jaar meldde Google dat het aantal gehackte websites met 180% was toegenomen. Schrikbarende statistieken dus, die ongetwijfeld zullen zorgen dat u zich afvraagt: wat is er nodig om uw website – en uw bezoekers – te beschermen?

Het waarborgen van een veilige ZZP website

Het waarborgen van een veilige website is een continu proces. Het begint met het gebruiken van goed beveiligde servers. Ook moeten de updates van de website tijdig uitgevoerd worden; verouderde systemen lopen namelijk aanzienlijk meer risico. U dient gebruik te maken van goede beveiligingssoftware, sterke wachtwoorden en gebruikersnamen te gebruiken. Ook moet u oplichterij leren identificeren en vermijden.

80s Interactive beveiligt uw ZZP website

Bij 80’s Interactive bent u altijd verzekerd van een veilige ZZP website. Wij maken uitsluitend gebruik van goed beveiligde servers en u kunt als klant bij ons terecht voor website updates. Ook kunnen wij u van een deskundig advies voorzien met betrekking tot een veilige website. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie!

ZZP website gehackt

Is uw ZZP website gehackt? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Ons team van ervaren programmeurs heeft veel ervaring met het herstellen van gehackte websites en we helpen ook uw website graag van de hacks af!

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de diensten die wij aanbieden? Vraag direct een offerte aan, we behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Direct offerte aanvragen


Gerelateerde pagina's